Nejnovější recenze ze sekce Speciální kojenecká mléka
Výborná na příkrm v noci Nakupuji dlouhodobě, můžu jen doporučit
- Syn trpí na zácpu tam musíme užívat tento Sunar ale sedí mu
Po dlouhém hledání vhodného mléka pro naše děti jsme vybrali Bebou Ha - jedí bez odmítání a nemají po ni zácpu, průjem ani nezvrací.
- Splnilo očekávání
Miminku chutná, dobře se rozpouští. Vše v pořádku.
- Jediné mléko co nám zabralo na zácpu a blinkání zácpou dcerka trpěla od narození jako dvoutýdenní miminko kadila bobky a tvrdou dlouhou stolici díky tohoto mlíčka nás nebolí bříško a máme stolici jak má být tedy vajíčka :)
- Netrpí tolik bolestmi bříška, není hořké
- zelená stolice, po tomhle mléce bezne
S tímto produktem dítě netrpí zácpami. Dobře se rozpouští a netvoří hrudky, plechovka se dá využít i pro jiné účely :).
Zkoušela jsem dávat obyčejný Sunar, ale bohužel náš malý ublinkával. Sunar AR1 mu sedí skvěle.
- Malá přestala zvracet
- Špatně se otevírá víko
Při prvotním otevření jsem ucítila zápach ryb. V mléce je obsažen i rybí tuk takže jsem přisuzovala jemu. Na zápach jsem si asi zvyklá že už u dalších necítím přesto že tam rybí tuk stále je. Cena v porovnání s kvalitou výborná.
Dcera přestala obloukem zvracet a má i lepší stolici a to je účel tak výrobku. Vyzkoušeli jsme mnoho a zůstali a z u tohoto. Mohu jen doporučit. Jsem velice spokojená :)
- dobrá manipulace s balením, lze otevřít i jednou rukou, když na druhé držíte miminko
- dobře rozpustné ve vodě, stačí protřepat lahvičku s mlíčkem
- škoda, že odměrka je uložená přímo v prášku sušeného mléka a ne vedle, chybí mi úchyt např. na víčku plechovky na odměrku.
U nás se osvědčil proti ublinkávání.
Doporučeno dětskou lékařkou
- Nebolí bříško
- Pravidelná stolice
- Neblinká tolik
Drahé
- Pokračovací směs po BEBA A.R. 1, dítě je na tuto směs zvyklé, takže zkušenost bez připomínek.
- I když je směs určena proti ublinkávání, není zaručena 100% účinnost u všech dětí. Se směsí ublinkává méně než s ne-A.R. produkty, ale stále trochu ano.
Je lepší než HIPP či Nutrilon a nevyrábí se v PLR.