Nejnovější recenze ze sekce Speciální kojenecká mléka
Pro kojence od narození - proti dětské kolice
- Malé chutná, přidávám dávku ke klasickému Nutrilonu
- Miminko bez zácpy bez zažívacích obtíží. Pro dítě s alergiemi v rodině nejlepší .nahořklá chut .
- Cena ! Bezesporu je nejdražší.
Nutrilon Ha je bezesporu nejdražší na trhu ,ale podle mého nejlepší , při je alergii v rodině . je dobře snášen ,malý nikdy neměl žádné obtíže . Na nahořklou chut je zvyklý od miminka ,takže mu to nikdy nevadilo a možná je i lepší ,že si hned nezvyká na sladké :-) . Kdyby nebylo té ceny ,je to Top na trhu .
- chuť
- složení
Jsem ráda, že Sunar má i řadu pro alergiky, protože první dítě jsem měla také na sunaru, ale na premiu a u druhého už byly drobné potíže a začaly se ukazovat projevy alergie, takže jsem na doporučení lékařky přešla na Sunar HA.
Super produkt
- dobře stravitelný, mimino po něm neblije
po návratu z porodnice se jednalo o jedniný produkt, který naše dítě dobře trávilo a nemělo po něm bolení bříška
HiPP HA 1 Combiotik 500 g
Přidáno: 28. listopadu 2017
(naposledy upraveno 28. listopadu 2017)
Zakoupeno v Prozdravi.cz
- Jedno z nejlepších kojeneckých mlék, ať již parametrovým složením, tak i kvalitou zpracovávání. Zejména tedy v případě u nejmenších miminek, kdy není z různých důvodů možné kojit.
- hypoalergenní mléko
- Pro alergika
- .....
- Výrobek splnil naše očekávání po poradě s lékařem.
cena
- zelená stolice
- spokojené bříško
- funguje antirefluxně jak má
- vyšší cena než normálního nutrilonu
- nespotřebované ale připravené se již špatně znovu ohřívá
Už jsem tak opakovaně učinila, nebudu dále ztrácet svůj drahocený čas.
- Jednoduchá příprava
++++++++
- Dceři chutná a sedí ji nejlépe. Chtěli jsme přejít na jiné mléko, ale vždy jsme se vrátili zpět k tomuto z důvodu ekzému. Dobře se rozpouští i zasytí.
- Cena, mléko by mohlo být levnější, nebo alespoň častěji v akci.
Doporučuji.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »